TINGGAL JEJAK KORANG KAT SINI EK MY FREN...

Saturday, November 20, 2010

goodis beg penang brige 2010 (ii)

khamis lepas noi p Q'bay ngan my hubby... urm, ktorang g ambik goodies beg tuk Marathon Penang Bridger... tak sabar dah nak race pagi jap g ok... semangat berkobar2, hope tak ujan... kekawan doakan k... sekurang2nyer dapat abiskan race nnt.. 10km jer.. ^^ heeeeee
antara barang2 yg ada dalam godies beg ni:-
BEG NEW BALANCE (taun lepas Digi)
BAJU RACER
(tahun lepas oren, tapi taun lepas noi ambik 21km, tahun ni 10 km jer..)
NO BIB 
(K66807) 
HOPE BERTUAH NO NI...
TIMING CHIP
(yang dalam plastik 2.. yg bulat2, timing chip ni berfungsi untuk rekod masa bila kita sampai check point tertentu... kena ikat kat tali kasut... tak yah guna reben2 dah...)
UBAT-UBATAN
 (bila krem kat atas jambatan nnt)
VOUCER 30% NEW BALANCE 
(kalau ada hati beli kasut, leh lah guna Voucer ni)
RUNNER'S GUIDE BOOK
yang bawah ni lak road yg perlu noi berlari sejauh 10km...
sekali lagi.. korang tolong doakan ek, semoga noi dapat abiskan ke garisan penamat dengan jayanya... kekkeeeeeee... ok lah, nnt noi update lagi pas race.. sesapa yg mengenali noi, jgn lupa tegur2 ek.. tkt noi tak perasan... apa2 pun gud Luck k kat korang yg masuk marathon ni... tak lupa untuk syg noi, gud Luck Dear...

8 comments:

Myra Jay said...

Gud Luck Noi, Myra dok Penang xpenah join lg Pg Bridge, Setakat nie Starwalk je..

AwinLaLaLa said...

ok noi... awin doakan noi dpt smpai ke garisan pnmt.. good luck tau!! awin plan nak masok next yeat... selama ni x nah join... tetiba skang rsa tingin lak.. hehehee =]

miss3808 said...

thanks myra n awin...
next year join tau awin.. leh jumpa2

Puan D0T said...

gudluck!!!
hihihi.... =)

Jank said...

alaaa x smpt nk doa kot, da abis ye.. cergas tu

Pencacai Alim said...

gud luck..gud luck

-ini diary saye- said...

go go noi.. i support u.. (>_<)nanti dah samapai penamat miss kal ye.. hehe

miss3808 said...

thanks sumer... skung noi dah ada kat umah dah... enjoy sgt.. ^^...

copyright@segala yang tercatat diatas semuanya adalah Hak Milik MISS3808