TINGGAL JEJAK KORANG KAT SINI EK MY FREN...

Thursday, August 4, 2011

TUTORIAL TUKAR CHAT FB YG BARU KE LAMA

  1. alhamdulliah, akhirnya chat box fb yg lama berfungsi kembali.. huuu, pening tau noi ngan chat box baru tu, menyusah sesangat ok.. noi nak kongsi tutorial ni kat u all yg nak tukar chat box tu.. senang jer ok.. koran gikut step2 kat bawah ni k..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------

  1. buka download link ini : facebook chat old version
  2. Install facebook chat sidebar revision yg anak panah tu ( haruz install untuk mendapatkan chat box yg lama )
  3. pastu buka facebook, log out n log in balik.

tada, senang jer kan.. kan dah jadi, so lepas ni kalau nak chat tak yah lah pening2 kepala nak cari member, tgk cam noi, siap buat group lagi tu.. tak yah nak pening2 pala.. ok lah, nak sahur dah.. selama berpuasa semua.. ^^



2 comments:

abah khalisha said...

thanks for the sharing

ღ p!nk veLvet ღ said...

plg sedih sbb x menjadi, nama org x keluar dlm list 2, uwaaa~~

copyright@segala yang tercatat diatas semuanya adalah Hak Milik MISS3808