TINGGAL JEJAK KORANG KAT SINI EK MY FREN...

Monday, September 19, 2011

NILAI 4 ANGKA....

dalam2 aku sedang melayan lagu2 versi siam, sambil berBlogging kat cyber cafe padangbesar, Siam tOwn dengan bunyi bising budak2 siam main counter strike.. teringat sewaktu aku tgh gila main counter strike kat umah, satu rumah dgr aku nyerit kena tembak dek permainan Counter Strike.. sama mcm aku ternyerit takkala aku tertaip BIZ INFORMATION sambil tengok nilai blog aku yg tak seberapa sekarang ni.. WOOOOOooooOOO..... biaqqq betuuiii!!! 

hahaaaa, dgn nada angkuh aku terasa kaya seketika sambil berangan nak beli nikon D90 yg menjadi DSLR pilihanku yg kedua. harap nilai RM6,744.98 mencukupi untuk beli nikon D90.. HAHAHa!!!!  kan bagus kalau nilai tu bukan sekadar angka jer.. korang tgk lah sendiri gambar kat atas tu.. terasa cuak seketika kan.. nggeeeeeee.. dan akhir sekali sepatah 2 patah versi siam dari aku yang sekarang berada di padangbesar, siam town,... chan rak ther, chan khit theng FAISAL HAMID mark2.. luv suraini..

12 comments:

Puan Kutu said...

uii byk gila.mmg kaya!haha

thomas said...

hah!hah! saya punya cuma RM30,234.58 sahaja.

SheyPull said...

untung la blog awk mahal...boleh la blanje saye...:P


JOM singgah blog saya nak... Ko hengat aku boleh bagi cuti ke?

budakijaupendek said...

hehe
saya pun baru try semalam.
baru dlm 3ribu lebih je.
hah apa lagi.
jual la blog ni.
haha

SarahSuhaimi said...

Blog sy Rm 24,288.86..(^_^)

ieyza afieyna said...

pergh..kaya2... hee

amgreatz said...

Majalah Biar Betul RM 62,583.08 * jer..

CintaKhadijah said...

RM 17,332.8 ck punye! kayo den..haha

A'an Kunaifi said...

Saye 17 ribu lebih je..
hehehe :D

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

wah..fa punye berapa entah..hahaha!!!

mia said...

hye dear,
do visit my new collection,
thank you,
:)

stellaizz said...

klu betol best gak kan

copyright@segala yang tercatat diatas semuanya adalah Hak Milik MISS3808