TINGGAL JEJAK KORANG KAT SINI EK MY FREN...

Monday, November 15, 2010

gambar kat search google

cun kan bila ada gambar sendiri kat search google 2.. heeeee.. senang jer nak buat.. tapi berfungsi kat google chrome jer..
first sekali, korang kena ada account gmail dulu.. bagi korang yg takder, cepat2 lah g buat.. bila dah ada account gmail 2, korang kena sign in dulu.. pastu kat bawah 2 ada tulis change background image.. korang klik kat c tu.. dia akan keluar cam gambar bawah ni..
last sekali korang pilihlah, gambar korang sendiri dari computer.. senang je kan.. petik jari jer dah diap.. heeeee... so, selamat mencuba, kalau ada kekeliruan tanya noi k.. 

3 comments:

Cik Su said...

hehe..sonok gak wat cam nie

Diary of Mine said...

kat mozila pun blh wak..

miss3808 said...

yeker, ala, kat mozila noi tak tau nak buat cam ner.. ajarkan leh?? heee

copyright@segala yang tercatat diatas semuanya adalah Hak Milik MISS3808