TINGGAL JEJAK KORANG KAT SINI EK MY FREN...

Friday, November 19, 2010

NURAINI SURIYA & SURAINI SURIYA

Nuraini Suriya is NONI & Suraini Suriya is ENOI
 ok, entry kali ni, just enoi n noni my sister... beza umur kitorang 2 tahun, dia lahir kat muar, noi lak lahir kat penang... birthday kak noi 11/07/1986.. noi lak 07/03/1988... kitorang ni suka gaduh, tapi gaduh kejap2 jer... majuk pun kejap2 jer... kak noni ni pemalu sikit (beb, ang pemalu ker?).. tapi kalau tengok dia marah, perh, jgn cakap lah, mcm singa kat bawah ni
(pic dari pakcik google)
mulut pun dah mcm singa, sekali dia reling mata marah dia tu, kecik besar, kecik besar jer dia tengok org, kekekeeeee... so sesapa yg cari pasal ngan dia, kena bersiap sedialah... kang menangis tak berlagu nnt.. noi selalu kena ngan dia... sebab noi suka kacau dia... noi nakal sikit, suka kacau org... ^^ heeeeee...
(pic dari pakcik google)
walau pun kitorang ni suka gaduh, kitorang syg menyayangi mcm meaw kat atas 2, susah senang sama2, i nangis kat u, u nangis kat i... i pinjam duet u, u pinjam duet i.... kakakaaaaa... beb,
aku sayang sgt kat ang ok!!!!!
kakak paling sempoi!!!!
wekkk!!!
ha, yang atas ni bb kesayangan dia, dia bela dari kecik, yatim piatu, takder mak, takder ayah... ada org buang depan umah kitorang... punya lah syg kat bb dia... dari kecik bagi susu dutch lady.. skung dah besar, pandai cari cik ti kat atas 2... tapi bukannya nak makan, bb ajak cik ti 2 main sampai cik ti tu mati.. lawak kot tengok dia main2... kak noi ni skung duk KL, kekadang jer balik kampung.. biasa lah, org keja jauh,... yang paling best, bila dia call jer mesti tanya kabar pasal bb dia dulu... ada ker patut, tanya lah abah mama sihat ker??? heeee... pepandai jer kan noi... 
ok lah, malas nak g tau banyak2, korang tanya lah dia sendiri, perangai dia cam ner...
kak aku ni still SINGLE.. upsss...(single ker??)
so sesapa nak ehem2 ngan dia leh lah add kat fb dia... kekeeeeee, just kidding... korang tanya lah sendiri ek... stop sampai sini dulu, kang tulis lelebih pasal dia, kena pelangkup lak noi ngan pasu bunga.. 
sama tak muka kitorang?? mesti lah sama, dah kitorang ni adek beradik,.. cun kan noi pakai tudung, chumel bak kata syg i (5sal).. ^^ heeeee... (kembang setalam ok u cakap cam 2)


1 comment:

rossoneri said...

hehehe kembanglah kakak kamu baca nih

copyright@segala yang tercatat diatas semuanya adalah Hak Milik MISS3808