TINGGAL JEJAK KORANG KAT SINI EK MY FREN...

Saturday, July 23, 2011

DOK MINTAK PASSWORD APA TAH!!!!!

kejap tadi bila noi klik web abg nuffnang, asal tak leh masuk web dia.. pastu kuar benda alah mcm bawah ni.. tak suka lah, :(

mintak password, bila dah buh password takder perubahan apa2.. tensionnya bila banyak kali buat, tapi dia duk senyap cam tu jer.. hurmm, asal ek?? ada tak sesapa kat sana yg boleh tolong?? ada pernah jadi tak?? k lah, tanak tekan2 dah abg nuff ni, buat sakit hati, pastu dia kuar benda alah ni lak,
cakap lah dari awal2 korang tgh buat maintenance, yg kita dok try dekat ke seratus ribu kali ganda tambah darab.. letih lah.. abis sentap jiwa raga ni tau.. tension, noi majuk lah cam ni!!! tido lagi bagus.. nyte!!!

7 comments:

Abang Suara said...

nuffnang kena hack..jgn masukkan password =.="

miss3808 said...

alamk, noi dah masukkan password dah.. ayo..

mudasfreakz said...

yup...da kecoh pasal nuffnang kena hack...

Sekamar Rindu said...

salam..

hati-hati.

*folo ur blog

Chempaka Sari said...

nuffnang kene hack dgn gaysec. Nasib baik saya tak pernah log out so saya masih dapat tgk hari hari enrning dan analytic saya.

fiq. said...

kita terpaksa buang ads nuff vbuat sementara waktu

jom baca ni... =D

amir aizat said...

sabor jer lar eh,huhu

copyright@segala yang tercatat diatas semuanya adalah Hak Milik MISS3808