TINGGAL JEJAK KORANG KAT SINI EK MY FREN...

Saturday, July 23, 2011

DAPAT IPAD 2....

fuuu, dapat i pad 2 tu, jelous tak, kalau kita tgk org dapat i pad percuma.. cun kan i pad ni..
seronok sampai tak ingat dunia 'kalau' dapat i pad.. heee, korang mesti ingat noi dapat i pad kan.. kekekkee, saja nak kasi gempak ayat permulaan tu.. poyo jer kan.. sapa nak kasi i pad 2 free?? actually kalau nak dapatkan i pad ni korang join lah game yg HOTLINK anjurkan, nama game dia TOP UP ADVENTURE.. senang jer game dia.. noi pun baru main kejap tadi.. sonok lah pulak.. mana lah tau kan, nasib badan dapat i pad tu.. hadiah dia menarik sgt tau, hadiah untuk weekly dapat Ipod Nano & monthly dapat Ipad2.. so kalau nak bagi dapat Ipad2 kena lah main selalu.. korang klik jer kat gambar bawah ni kalau nak main ok..

sebelum main korang kena register dulu, korang yg guna no maxis jer boleh dapat hadiah.. tu pun kalau menang lah.. heeee


lepas korang login korang boleh lah main game ni.. game TOP UP ADVENTURE ni dia connect ngan kita punya facebook


so, boleh lah start main, senang je game ni.. 


tadi noi main, noi jatuh tangga yg ke 301 pastu dapat 6239 points.. huuu, saingan sengit tu.. pas ni kena pulun, pulun, n pulun sampai tangga yg ke 200 pastu yg ke 100, pastu top 50.. pastu top 3.. heeee.. berangan jer kan.. k lah.. daa..

4 comments:

cik sakdi said...

peh mau lebam jari ngan mate nak dpt i pad. ok la kite x join game tu coz kurangkan saingan. hahaha baik x?

cik tikah said...

ala... cik tikah x guna no maxis. camne ni? bru berangan nk beli ipad..

Siti Arfah said...

Ala maxis, dh x aktif lk no maxis. Beznye kalo dpt ipad, :)

N A T A S Y A ツ said...

wah, untung nye !
hehe, nak jugak ! :D

*da follow balek, trime kasih sbb singgah :D

Shout box comel ! ^_^

copyright@segala yang tercatat diatas semuanya adalah Hak Milik MISS3808