TINGGAL JEJAK KORANG KAT SINI EK MY FREN...

Thursday, October 28, 2010

Watemark.....

ada watermark kat pic nampak sikit lagi safety.. takder org nak copy2 gambar.. tapi gambar noi mana ada org nak copy2 kan.. kekekekeeeee... tak lawa pun, tak chantek pun, tak chomel pun noi ni kan.. kan-kan.... heeeee... noi pun try lah buat watermark.. main belasah jer guna photoshop cs5.. hasil dia pun tak seberapa sangat.
 
ni watermark first trial noi... pastu tak puas hati, noi buat yg lagi cun...
haaa.. yg ni cun sikit dari yg first tadi.. yg buat noi tension sangat.. dia punya background tak leh buat transparent... asal tah, kat mana tah yg noi silap buat... ada sesapa yg boleh tolong tunjuk ajar tak cam ner nak buat transparent background, cuma nampak perkataan dia jer.. plz... tolong noi ek, sesapa yg mahir dalam edit2 ni...
 yg ni noi buat satu2.. noi crop perkataan 2 balik.. susah lah kalau satu2... kalau dah transparent awal2 senang jer.. just masukkan jer watermark 2... :(

4 comments:

deatH_luVer said...

buat la background kat adobe tuh transparent..
huhu'
nak ajar pon tak reti neh..

miss3808 said...

noi dah buat dah.. tapi tak leh gak... hurmm :(

cik ungu said...

kalau bukak satu window utk gamba, n satu lagi window watermark tuh,crop dr watermark,gi kat window gambar,bukan boleh ke?
kalau nak bagi transparent, blakang background tu kene de corak checkboard putih-kelabu.haa..mane nak cari?den pun xtau katne.cube cari smpai jumpe.hu..

babykristal said...

if pakai adobe boleyh kan..??crop hrurf then masukkn lam pict..tp kena buat one by one lar..leceh if nak letak utk bnyk gmbr..

copyright@segala yang tercatat diatas semuanya adalah Hak Milik MISS3808