TINGGAL JEJAK KORANG KAT SINI EK MY FREN...

Friday, September 24, 2010

DEMAM...

bila badan letih, sumer keja tak jadi, bila badan terasa panas, rasa mcm nak duk dalam peti ais jer... tak kala di luar rumah panas terik, lagi panas di dalam badan ku ni sampai terasa keterikan t'amat sangat2.. pendekkan cerita, aku dilandan kedemamam yg ter amat sangat2 panas... aku baru balik jumpa doktor... ambik ubat... abah aku antar dekat ngan umah jer klinik dia, malas nak p jauh2.. letih ok... klinik Azhar... doktor bagi 4 jenis ubat kat aku... 
1. Demam

2. Antibiotik

3. selesema

4. Kahak

(semua kena abiskan)

 banyak lah pulak doktor ni kasi ubat kat aku.. haaa, mesti aku tak abis makan punya... urmmm, doktor check dahi aku, pastu dia cakap tak panas sangat.. dia check guna alat yg letak kat dahi pastu ada bunyi tit2... hehhee.. tapi aku rasa badan aku panas sangat2... bila mai malam lagi lah terasa kepanasannyer...uhhhh...

tudia, sekali aku kena telan 5 biji ubat... seksanya nak telan ubat walaupun aku ni tak banyak kerenah nak telan ubat...

yg ni pulak aku beli untuk pakai malam.. mana lah tau dah tak tahan sangat.. nak try lah jugak pakai benda alah ni kan... heeeee.. cepat sikit sihat.. leh p jalan2 bila badan dah sihat sentiasa...

6 comments:

sop said...

musim demam.. ramai yg demam
tp ubat sisi lg byk dari ubat Sop.. huhuhu

get well soon :)

Innanie | Ariffin said...

beselah... raya-raya ni kan... mmg cam tu, lagi2 cuaca tak menentu... bykkan rehat n minum air suam byk2...

online blh jd ubat gak! =)

nurdani said...

erm sama la demam jugak
rasa letih sangat.
dah la demam+resdung
tak ke tension tu?huhu

get well soon

Encik MT said...

ramainya orang demam...risau saya..
harap anda cepat sihat ya!

Solihin Zubir said...

rajin2 mkn ubat n minum air suam.
moga cepat sehat.. :D

miszlullaby said...

smoge cpt sihat:)

copyright@segala yang tercatat diatas semuanya adalah Hak Milik MISS3808