TINGGAL JEJAK KORANG KAT SINI EK MY FREN...

Monday, August 23, 2010

yeye, dah naik ciput..

terima kasih abg nuff... hehehe.. korang tengok akunyer earning.. dah naik cikit dah.. walaupun dah lama aku aktif blog.. ingat dia tanak naik, naik gak cikit.. walaupun ciput jer.. sangat terharu.. pas ni aku kena rajin2 lagi update blog n rerajin singah korang punya blog tinggal jejak n klik2 nuff korang gak.. thanks kekawan yg sudi klik2 aku ni..
impian aku, nak guna duwet nuff ni beli lappy baru.. kita tengok berapa tahun lagi aku boleh beli lappy cam bawah ni.. kekeke. comel kan..?? agak2 tahun bila ek aku boleh merasa lappy ni..??

5 comments:

Shahrul Shaharuddin said...

Alhamdulillah.. syukur lah dah naik jugak kan? =D

yours
SH

wanie said...

xpe2..sikit2 lama2 jd gnung everest..kui3..nk beli kreta pn boleh :)

ZACK ENTRY said...

comel laptop tu..=)



latest entry Air Mata Wanita

kata kila said...

omo.kiutnye lappy tu.ngeee

Yann Mazian said...

laptop tu tersangatlah kiut. yann nk jugak nih. haha. sangat2 adore warna pink bah. hihi

copyright@segala yang tercatat diatas semuanya adalah Hak Milik MISS3808