TINGGAL JEJAK KORANG KAT SINI EK MY FREN...

Monday, August 23, 2010

hadiah untuk besday faisal saya...


tanggal 03.09.2010.. tarikh apa ek...?? urm, jap2 nak ingat jap.. haaa... besday hubby aku der, birthday syg aku mohd faisal bin abdul hamid... awak, saya sayang sangat kat awak.. heeee, tahun ni nak surprise ape ek kat dia... 
diner light candle?? hehehe, wa romantiknyer... hehe.. korang tolong lah bagi idea.. korang sambut besday syg korang cam ner..?? kepada korang yg bergelar lelaki di luar sana, korang suka ape ek.. present apa yg sesuai?? dah takder idea dah.. tahun ni nak bagi dia terharu sampai masuk ospital.. :).. plz help me.. tinggal lagi 10 hari jer lagi.. arhh!!! plz help me.. ♥♥

10 comments:

mr.curly said...

hadiah gak yg paling bess..kene lak kalu bende tu yg mmg die cari slame ni.. xkesahla kalu murah pun asalkn bmakne.. yehaa!!

srijuju95 said...

sri mseh muda ;D

xtau bab nie . haha ..
tpi , buat la ssuatu yg bole menghappykan hubby anda ye :D

saya_arief said...

xpernah ade suprise..
n da lame pencen dari bidang ni..
lone renjer sekarang.
:D

Dark Half said...

kasi la hadiah kete kat hubby.sure dia terharu gler...

p/s:misz,disablekn word verification leh x?br senang nk send komen

kata kila said...

dear, candle light dinner memang romantik sangat. idea ni boleh guna pakai.but make sure paling romantik sebelum2 ni. u masak ke? buat kat rumah ke.

Amni said...

bagi apa yang dia suka la... heee...

Nesa 21 said...

masak mknn kegemaran die..^^

hana nabihah said...

03september2010..saya ada midterm business statistics..haha..idea bday tuk hubby awak yang cambest ialah apa ek ? ha..MASAK fav food dy..tambat hati lelaki dgn ikat perot dy..heheh..takpon beli sesuatu yang memang dy nak sgt..takpon luang masa bersama dgn buat aktiviti berfaedah..kan bulan pose ni :) buat sesuatu yang bermakna dan berharga tak semestinya mengeluarkan modal yang banyak kan :D haha..panjang lebar pulak komen.erk !

PUSAT TERNAKAN KELI KANVAS PULAU PINANG said...

oh..kalau dpt ps3....perghhhhhhhhhhhh..... :)

Hamzah Ian said...

fuhyooo..cun2..

copyright@segala yang tercatat diatas semuanya adalah Hak Milik MISS3808