TINGGAL JEJAK KORANG KAT SINI EK MY FREN...

Saturday, January 30, 2010

ToLoNg jiran aku....

aku baru balik dari hospital besar parit buntar, jiran aku mintak tolong ambik husband dia kat hospital.. makcik  ni cerita kat kitorang, sepatutnyer dah 2 hari dah boleh kuar, tapi takder sapa nak g ambik.. ada anak2 tapi jenis buat tak tau.. sedih aku dgr, anak jenis apa lah kan diorg 2.. mintak simpang lah..  

4 comments:

Jijahh @ f.k said...

susah nak cakap specis ape tu ...

@ku d! sin!e said...

bgus nyer budi pekerti..

Aisya J said...

Lupa asal usul la tu

L.Lawlett said...

mungkin hari ni mereka buat benda tu pada parents diorang . one day diorang akn kena pula

doa -doa ar diorang insaf sebelum parents diorang da tade lagi

copyright@segala yang tercatat diatas semuanya adalah Hak Milik MISS3808