TINGGAL JEJAK KORANG KAT SINI EK MY FREN...

Monday, November 9, 2009

KeLeTiHaN

TULANG IKAN PARI BAHANGIAN EKOR Y TAJAM...


letih nyeer 1 hari ni, dok kat ospital jer..
erm, anyway aku nak b'cerita pasal kes semalam.. TERCEKEK TULANG IKAN PARI...
erm, kitorang gerak g ospital LIm Penang dalam kui 7.30am n kitorang sampai kui 8.50 am..
kira tersangkut dalam kesesakan lalulintas jambatan penang.
sampi2 jer ambik no n register, first time manisah jadi pesakit c2,
pas register, kena tunggu p scan leher dia..
pas2 tunggu keputusan doktor nak bedah petang ni @ sok pagi..
kelip2 mata masa dah berlalu, doktor akan buat pembedahan pd pukul 3.30 pm... so petang ni pembedahan akan d buat...
kos perubatan ditanggung 100% oleh company dia..
kos dia bawah 4 k...
erm, mahal giler siot.. 4 k dah macam2 leh beli.. hehe... nasib baik company dia tanggung.. kalau tak p ospital kerajaan jelah.. hehe...
gambar atas 2 muka dia before g surgery



Ni bilik pembedahan.. takut aku tengok siot.. dekat 4 jam kitorang tunggu..
erm.. lama gila.. dari kui 3.30pm sampai kui 6.10 pm baru siap/....
pastu banyak lak pesakit yg di masukkan dalam bilik pembedahan..
akhirnyer tepat kui 6.10pm adek manisah kuar dari bilik pembedahan..
alhamdullilah semuanyer berjalan ngan lancar..


gambar atas ni after dia kuar dari wad..
insallah sok pagi or petang dah boleh kuar wad...
aduh, aku dah letih dah nak karang,
yelah dari pagi tadi sampai sekarang lum rest lagi..
nak tidor dah..
selamat malam to u alll....
mmmuuuuaaaaahhhh..
sweet dream... huhu..



1 comment:

Jijahh @ f.k said...

syukur laa dah selamat .. moga dia cepat sembuh .. pas ni kena berpantang sket laa.. sementara nak baik tu ...

copyright@segala yang tercatat diatas semuanya adalah Hak Milik MISS3808