TINGGAL JEJAK KORANG KAT SINI EK MY FREN...

Monday, November 9, 2009

TeRCeKeK TuLaNg?????


ni adk cayang aku (5sal) erm, nama dia manisah..
sok kitorang nak gerak g ospital penang.
g check doktor, n kalau perlu bedah, kena bedah..
uihhh... nak tau cam ner leh terjadi..
mari kita dengar adek manisah bercerita... hehee..
ahaks..
erm, dia kata time rehat kat tempat keja, dia makan ikan pari.. uihhh...
pas 2 tetiba jer dia rasa sakit rengkok..
dalam 2, 3 hari timbul benda tajam kat leher dia...
dia syak tulang ikan pari, tapi tulang ikan pari lembut, boleh ker tercekek??.. hehe...
skung dah masuk 3 mnggu, tadi aku tengok benda tajam 2 dah nak terkeluar,
tapi ada benjol belah dalam...
kira tahap serios ni, uuuu.. naik risau aku tengok dia
yelah nak pusing kepala pun susah, rasa sakit...
apa2 pun aku arap sok berjalan ngan lancar..


3 comments:

cik syazni said...

ngerinye tgk gmbr tu..huhu

Jijahh @ f.k said...

mak aii .. ngeri nyeee

faraziela yahya said...

ouch
siyes sgt takut!

copyright@segala yang tercatat diatas semuanya adalah Hak Milik MISS3808