TINGGAL JEJAK KORANG KAT SINI EK MY FREN...

Tuesday, November 10, 2009

SiGn Up NuFFnAnG




SalAm To ALL N SeLaMaT PeTang
arh, tadi aku try siGn up nuffnang..
aku dengar cerita y nuff ni b0leh buat duit..
diorang akan antar cek..
erm, aku pun try ar..
dah siGn up, everthing aku fill dalam form register dia..
TAPI
bila nak siGn in, dia kuar cam gambar bawah ni..

I
I
I
I
I
I
I
I


sesapa tau neper jadi cam ni..????
pastu aku try sing up balik, tapi tak menjadi coz username sama..
erm, try biarkan semingu 2, kita teng0k menjadi ker tak acc0unt aku tue...
harap2 kalau menjadi account ni, boleh tambah cikit pendapatan aku ni
huhu...


4 comments:

Melz said...

kau pasti yang kau dah buat Account yang betul ?
erm kalau camni selaluyer Account kau salah..hehe itu je.. buat baru lew..

regards,
Melz

.yANa. said...

xloh..
g tgok kt u punye email..
nnt dye nunfang anta tok aktip en akaun..

cnclusion dye..
g cek ur email..

miss3808 said...

thanks to melz n yana..

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
klik disini.

Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

copyright@segala yang tercatat diatas semuanya adalah Hak Milik MISS3808