TINGGAL JEJAK KORANG KAT SINI EK MY FREN...

Tuesday, July 19, 2011

berita tergempaq.. virus fb melanda..

salam semua, 
tajuk pun dah rasa mcm gempaq jer kan baca.. 
so perhatian kepada segenap rakyat
pemilik facebook, 
just nak kongsi ngan kekawan yg suka chat fb ni..
tengah asyik2 korang chat, tetiba ada org chat kita guna perkataann
 hi, how are you?? 
contoh mcm kat bawah ni... yg paling best tu, di pakai kita punya id chat or picture..
pastu kalau korang dah balas chat tu, 
dia akan bagi link kat korang suh klik.. 
contoh mcm kat bawah ni..
hat tu korang kena jaga2 sikit,
se elok-eloknya jgn di layan benda2 cam ni.. 
risau lak pasal menatang ni.. 
mana lah tau kan virus ker? spam ker? 
coz baru2 ni noi ada baca pasal benda ni, ada yg kata kena hack, pastu kena buat account baru.. ada yg kata takder per.. apa2 pun kita kena ambik langkah berjaga2.. ^^
tgk mcm noi ni, besiap sedia ngan senapang lagi.. heee
sharing is caring ma.. so kalau benda ni tak betul, kira noi pun dapat information tak betul jugak.. heeeee

7 comments:

thomas said...

ada gaya,mcm penembak handalan.

aTy _faRed~ said...

tak de FB..[jakun kan].. huhu.. tak aktif akaun jer sejak2 kawen ni asben tak suker ai bukak fb.. dari asyik gaduh2.. baik tak yah bukak terus...;p

miss3808 said...

thomas : mcm jer, belum jadi penembak handalan lagi.

miss3808 said...

aty_fared : itu lah kan, kekadang fb ni boleh buat kita gaduh2.. heee ^^

nur aqilah said...

aku dah kene la..so skunk nie aku malas dah nak amik port ngn fb tu..tapi aku nak taw gak camner nak betuikan balik..aku gune sume browser pown tak mau jugak..so berhati2 la.jangan jadi cam aku..hampeh toi ..

Qaseh said...

mesti selalu berjaga2 anything yg pelik2 atau seangkatan dgnnya...just ignore je...

Azlan Hasan said...

haha..mmber kakak aku br pas kena virus nie..cara yang elok nak elakan ialah jangan clink link2 yang nampak pelik nie..hehehe

Regards,
-Strider-

copyright@segala yang tercatat diatas semuanya adalah Hak Milik MISS3808