TINGGAL JEJAK KORANG KAT SINI EK MY FREN...

Friday, April 15, 2011

Giveaway Ujang9897

salam u all, at first time noi join giveaway.. 
hope noi akan dapat giveaway tu.. ^^
senang je nak join.. mula2 korang kena buat cam kat bawah ni.. 

1. letak header 


2. pastu gosip2 pasal blog ujang ni..
noi nak cerita pasal apa ek.. terasa blur lah... hurmmm takder apa yg nak diceritakan kot.. korang p terjah sendiri blog ujang ni, lagi senang.. heeee

3. letak gambar sendiri yg tak seberapa cun

4. tag 2 org 
(noi suka view blog cik moysam ngan cik awin coz blog diorang best2)

siap dah...
senang je kan. 
dianjurkan oleh ujang
p/s: ujang kasi je giveaway tu kat noi.. tak yah pening2 pala nak pilih2.. heee...

4 comments:

nelly said...

Gud luck tau !!

Redbloodsnow said...

comel nah enoi ni. suka akak tgk. mix-blooded ea?

miss3808 said...

@ Nelly : thanks.. hope dapat giveaway tu.. kekekek..

miss3808 said...

@ Redbloodsnow : heee, mana der akak, malu dah noi.. abis merah pipi.. a'ah, mix siam ngan melayu.. ^^

copyright@segala yang tercatat diatas semuanya adalah Hak Milik MISS3808