TINGGAL JEJAK KORANG KAT SINI EK MY FREN...

Saturday, October 2, 2010

PADANGBESAR...

siap ngan MAP lagi aku letak... heeee.. actualy skung ni aku ada kat siam (THAILAND)... bercuti ngan family.. tapi sebenarnya bukan datang bercuti... lebih kurang datang berehat... makan tido, makan tido jer keja... kalau bercuti kita p jejalan, ni idak.. betol2 datang berehat... BORING SANGAT.... dalam sehari dekat 10 kali aku cakap BORING kat abah... heheheh.. last2 abah cakap... "kalau boring duk cini, balik nek Train ok anak ku syg".. hehehehe..
padan muka ko...
k lah.. nnt aku update lagi... nak out dah... 1 jam dah cukup duk kat cc ni...

4 comments:

Lizzie Yasmin said...

lor.. xkan smpai tak berjalan mana kot... bis tue dok hotel jer ke?? kt sna bukan leh shopping2 ke? hehehe

miss3808 said...

berjalan juga.. tapi lebih makan tido jer.. kat sini ada umah... duk umah je.. kekekek

zmah said...

Lokasi Thailand...?

zmah said...

Jom ikut akak NOV_DIS nanti kita round sampai VIETNAM

copyright@segala yang tercatat diatas semuanya adalah Hak Milik MISS3808