TINGGAL JEJAK KORANG KAT SINI EK MY FREN...

Saturday, November 21, 2009

TeMan AkU DiKaLa Aku BerJoGGiNg



Ni lah jalan yg aku selalu jogging sorang2
erm, safety lah gak, walau pun kat area bendang yg tak berapa ada penghuni sangat kat kawasan area c2
arh, aku selalu jogging sorang2, pagi kui 7.00am, petang lak kui 6.30 pm
kekadang termiss lah gak rutin aku ni
yelah sekarang kan musim hujan
hehe, alasan jer kan.. (kalau malas cakap jer lah malas)
erm, selalu setengah jam jer aku p jogging..
pusing keliling kampung..
hirup udara segar..
hehe

earphone ni sport gila, lUv, LUV.. 
Tanpa BaraNg Ni aku tak bersemangat bila kuar berjogging..
entah lah, bila dengar lagu time aku lari, rasa feel jer,
yer lah, taklah sunyi sangat..
kekadang anjing kejaQ pun aku tak perasan
pernah sekali aku kena KejaQ ngan anjing time aku leka berjogging..
CUAK giler BEB.. huhu.. nasib baik tak kena gigit..
kalau tak aku tembak menatang 2  sampai mampus..BANG!!!!! BANG!!!! mampus ko..



 ni kasut kesayangan aku 
aku suka kasut ni, aku beli kat KONGEK,(pasar bundle) HATYAI, THAILAND
erm, 450BATH, just 45 inggit duit kita.. lebih kurang cam 2 lah


 muka aku pas jog, letih siot..
hhu.. nampak tak peluh kat hujung mata..menitik2..
korang jangan lah ikut cam aku ni,
try ushar barang apa yg aku pakai,
ni kalau kat tempat yg banyak orang kompom kena ragut..
tinggal lagi 1 hari jer lagi aku punya race.
korang jagn luper wish kat aku, semoga dapat abiskan race..
mmmuuuuaaahhhh korang sumer...
arh, letih dah nak karang...
 gud night n morning



1 comment:

Yopiscky said...

komen tak berkaitan ngan entri..
adik noni eh? ke bukan?

copyright@segala yang tercatat diatas semuanya adalah Hak Milik MISS3808