TINGGAL JEJAK KORANG KAT SINI EK MY FREN...

Monday, April 11, 2011

awas 18sx...

huish, bahaya betul tajuk kat atas tu kan.. 18sx,..
kalau tak bersedia tuk tengok.. korang jgn tengok..
gambar ni boleh menggangu fikiran korang nnt..
kalau terbawa2 ke mimpi noi tak tau nah..
so bersiap sedia lah yer..
korang layan jer lah gambar yg 18sx ni k..


korang jgn fikir bukan2 k.. saja jer nak gimik lebih kasi korang fikir yg bukan2.. tudiah aih, heheeee.. ingat pe lah kan.. tadi noi bagi bby aida mandy.. suka sungguh dia duk dalam sink ni.. bila dah abis mandy nak angkat keluar.. dia cakap tanak!!! haaaaaa. ngok per aku ni, mana lah dia pandai cakap. benda yg pandai cakap.. mamam, ngenge, mama.. 3benda ni jer dia pandai cakap.. sampai aku pun dia panggil mama.. auuuwww sukanyer udak kecik ni panggil aku mama..
pastu noi sabun aida guna sabun Johnson baby..  
pas dah abis sesi sabun.. udak ni capai berus gigi adek aku bob.. punya lah tonyoh gigi dia tu.. sampai tanak lepas berus gigi tu.. gigi baru ada 3 btg dah sebuk berus gigi..
korang tengok lah sendiri. punya seronok lah aida ni mandy.. 
punya usung lah berus gigi bob ni sampai abis mandy.. haaa.. abis lah bob, aida dah tanak bagi berus gigi ang dah.. satel dah kasi mandy baby ida.. sok aku update cara nak pakai baju udak kecik ni lak.. hahaaa.. ngarut lah ang ni noi.. heeee.. korang tengok.. aku layak tak ada bby di usia yg muda ni..?? kakakaaaa.. doa2 lah supaya aku ni cepat naik pelamin.. gatai aih.. k lah.. nak out dah, nak kasi bby tido lak.. 

8 comments:

NisaAdnan said...

COMEL JE DIA ^^

GiveAsh said...

hehehe kiut je mandi dlm sinki :)

anis said...

adoi, kiutnya dia...geram, cam nk cubit2 pipi dia...

Sara Ali said...

kiuttttt.....
geram je tngok pipi dia.....

Isteri Yang Comel said...

comelnyerrr

Ihsan Arifin said...

comel !

PReDicToR said...

comelje mandi di sinki

fisa othman said...

comel sangat2....geram tengok...

copyright@segala yang tercatat diatas semuanya adalah Hak Milik MISS3808