TINGGAL JEJAK KORANG KAT SINI EK MY FREN...

Tuesday, November 9, 2010

TASEK PUNYA TAMAN

Jom kita jejalan kat Taman Tasek, Taiping... 
chantek sangat pokok2 tu kan.. 
thanks dear... chantek ok background dia.. thanks tolong snap2 gambar kita.. heeee
time ni noi tengah tengok org lalu lalang kat taman tasek 2... 
muka nampak seksi tak.. kekeeee, seksi lah sangat...
u, tengok camera, noi buat selt time 5 saat jer... posing cepat dear.... heeeee
 noi suka sangat gambar ni.. cun kan...??
OMG, it's that u dear... heeee, sapa lagi kalau bukan buah hati noi...

2 comments:

.sweet-ants. said...

cntikk!!

Shahrul Shaharuddin said...

Tasik nie mmg feymes org mek gambo eh.. hehe Noi cam model dah tu.. huhuh~

yours
SH

copyright@segala yang tercatat diatas semuanya adalah Hak Milik MISS3808