TINGGAL JEJAK KORANG KAT SINI EK MY FREN...

Thursday, March 11, 2010

nOw i'm 22....

pejam celik, pejam celik... skung aku dah dapat angkar kembar... ingatkan anak kembar.. kekeke.. ishk korang ni, aku lum kawen lagi k.. angka 22 lagi to.. aku lahir pada 07-03-1988 kat Hospital Besar Bukit Mertajam, berat aku time to, 2 kilo lebih, skung aku dah jadi 42kg.. hehe.. Semakin hari semakin banyak cabaran & dugaan di dalam hidup.. ada manis, ada pahit, ada kelat, ada pedas & ada masam.. syukur ke hadrat illali kerana dengan hari ini aku masih boleh berdiri, siap boleh berlari lagi... *apa yg aku merapu ni... urm, bila lah aku nak jadi seorang wanita yg matang... sesetengah org kata aku stil cam budak belasan tahun.. wateverlah, janji aku tak kaco korang k...  
ok, sambung balik... aku nak cerita time besday aku 4 hari lepas.. baru dapat update pasal besday..  malam before besday aku iaitu 06.03.2010, syg aku faisal bawa aku p penang , layan konsert Hot Fm BiG JaM, kat padang kOta.. happening gila, ada Meet Uncle Hussien, Hujan, FaizaL taHir, Bunface n ramai lagi lah penyanyi sampai aku lupa.. tapi aku duk jauh nun dari pentas utama, tak best sgt.. tak dapat feel kOnsert sgt.. tengok nun dari jauh jer lah.. merungut lak budak ni kan..kira orait lah 2 dari tak dapat tengok Live trus, betol tak? hehe.. bla, bla, bla.. fullstop.... hehe.. 
ok, kita cerita pasal hari besday aku lah... 07.03.2010... petang 2 syg aku faisal bawa aku g jalan2 kat bukit merah Lake TOwn.. hehe, Layan, kitorang g Pulau Org UTan.. kekeke, tak rOOmantik langsung kan.. dah bLur dah, tak tau nak p jalan2 mana.. so layan jelah.. satel dah jalan2 kat bukit merah, kitorang trus gerak balik umah.. sampai umah syg aku buka bonet keta, ingatkan ape,.. rupa2nyer dia nak kasi gift besday kat aku... sebentuk cincin ngan bear, arh, i Like sgt.. lama dah tunggu sebentuk cincin syg.. hehe, sebulum ni aku dapat rantai, gelang, teddy bear besar punyer, skung aku dapat cincin.. thanks syg.. pas ni aku nak keta lak k... kekekek.. just kidding... syg awak..
malam 2 aku ingat famiLy aku tak nak sambut besday aku, adik aku bOb balik dari KL cOz nak surprise time besday aku.. hee, tapi aku dah tau dah, dia Otw balik.. mula2 mama buat tak tau jer, aku pun dah mula majuk.. yela selalu besday diorang aku lah kepala yg selalu buat surprise Besday.. aku pun duk dalam bilik dalam 1 jam, tidO kejap.. ting2-mesej masuk yg berbunyi begini, "baby GurL majuk ek",.. dari GF adik aku, jany.. buka2 pintu bilik trus dia ada depan pintu, aku pun cover lah, buat muka selamba.. "eh, tak lah, akak tidO jap, letih cikit"...urm, rupa2nyer adik aku dah plan ngan faisal, diorang g beli kek, n surprise aku.. suka bangat.. 
tapi tahun ni, besday aku tak cukup korum, abah aku, kakak aku, abg aku takder.. abah aku ngan abg aku p siam.. akak aku lak keja kat KL..... urm.. tak per, diorang digantikan dengan syg aku faisal, awek bob jany with her little 
bro... hehe... skung hati aku fuLL dgN simbOL ni♥♥♥♥♥
fullstop... 
♥  abah
mama
faisal (my boo)
boy
noni
bob
jany
kejap-kejap, aku nak tunjuk sikit, present dari syg aku ... heee..♥♥
 

3 comments:

saya_arief said...

selamat hari lahir..

miss3808 said...

thanks arief...

akrimi said...

Happy belated dear

copyright@segala yang tercatat diatas semuanya adalah Hak Milik MISS3808