TINGGAL JEJAK KORANG KAT SINI EK MY FREN...

Wednesday, April 1, 2009

Bola Sepak ™Perak Vs Penang

erm, bertarikh 31/03/09 ader bole kat stadium batu kawan.. PERAK VS PENANG..
fuh... tiap2 tahun aku p tengok, mmg hapening la bila tengok live...
aku suka tengok time penonton tak puas hati ngan pemain masing2...
mcm2 jenis kemarahan keluar, dari perkataan, perbuataan n lain2 lah..

bola start kui 8.45pm, kitorang otw p dalam kui 8, dalam 30 minit sampai lar.
ala dekat jer stadium batu kawan ngan parit buntaq.. punyer takan minyak lah takut jem n miss perlawanan 2.. tuk2 sampai jalan x jem pun, sunyi je.. kira ok lah x sesak...
sblum masuk kena ar parking keta, tiket dah naik jadi RM3.. mahalnyer.. hehe. bkira 2... pas 2 kitorng beli tiket masuk stadium rm 10. ingat dah turun.. ape2 jelah kan.. berlansungnyer perlawanan bole sepak TM PERAK VS PENANG..


JENG2 separuh masa pertama dah abis, pemain2 cam baru nak worm up, erkkk tension tengok,
slow lak 2 diorang men.. layan jelah, siap de penonton jerit lagi 'x mau men g ar balik tidoQ'...
haha, mcm2 lagi ar... prittttt!!!! masa pertama da abis, time 2 lah sumer nak p toilet,
n cari makan, e 2 lah eni lah... ♦♦○♠☻ Separuh masa ke-2 bermula,
pemain2 masuk padang, time ni baru nampak rancak cikit, mybe diorang da mula rasa berpeluh kot, hehe... 7 mnit pertama kejutan di buat dari pemain perak, pang!! GOLLLLLL!!!!
semua penyokong perak bersorak cam nak runtuh stadium, aku ni tengok je, sorak dalam hati.. yeye gol, gol ,gol!!!! n tepuk tangan jelah... pastu diorang mula main balik, pang! GOLLLL!!!! pemain penang lak bagi gol.. penyokong perak semua diam.... x per,
lum abis lagi perlawanan 2, akhir seklai masa nak tamat kot seingat aku pang lagi!!!
GOLLLL
!!! pemain perak lak bagi goll..
Akhirnyer berakhir gak pemain bola sepak TM PERAK VS PENANG...
pengalaman yang tak dapat di lupakan, nak cerita dari A sampai Z kang panjang lak, ni pun dah kira panjang.. hehe... k lah..
hope u all faham...™™♥♥♥9○◘••••

No comments:

copyright@segala yang tercatat diatas semuanya adalah Hak Milik MISS3808